torstai 21. marraskuuta 2013

Amazonin tilaus+liilat hiekat

Anteeksi! Tiedän että en ole kirjoitellut 3 kuukauteen joten tuntui siltä, että nyt olisi jo aika. Tällä kertaa on oikeasti hyvä syy, nimittäin: Kisakausi! Sen takia en ole viitsinyt/ehtinyt lakkaamaan kynsiä ja siksi ei blogiakaan ole tullut päiviteltyä. Tuo "viitsinyt/ehtinyt" saattaa kuuostaa hieman oudolta, mutta niin se on. Kisoissa nimittäin saa olla vain sellaiset kynsilakat mitkä muillakin on. Ja lähes joka päivä on ollut harkat. Kisoihin taas unohdan aina poistaa kynsilakat. Näin se on. Mutta kisakausi on ohi tämän viikonlopun jälkeen, jolloin postauksiakin alkaa taas tulemaan.

Tilaukseen: Tilasin siis kaksi erilaista O.P.I Mariah Carey holiday collection mini-kittiä. MUTTA tuli yksi holiday-pakkaus ja yksi liquid sand. Tykkään kyllä noista liquid sand lakoista, mutta olin odottanut holiday collectionia. Sitä nyt vaan ei taida tulla, joten tilaan sen mimaxilta (linkin kautta lakkoihin, mitkä halusin). Niiden lisäksi tilasin caviaari-setin, mutta sitäkään en saanut ja se ärsyttää. Mutta yksi juttu tulikin monena+sen lisäksi jotain mitä en tilannut. Nimittäin nail-art-penit. Se oli iloinen yllätys.Sen lisäksi tilasin vielä O.P.I:n Espresso your style! lakan. Siinä taisikin olla kaikki. Yhteis hinta oli jotain 45€ tai yli, en muista.

Lakkaus: Elikkä alla O.P.I:n Can't Let Go:ta ja viiva nimettömissä IsaDoran jollakin lakalla. Toiset kynnet tein halloweenina enkä muista mitä lakkoja käytin.
Espresso Your Style ( ihanan ruskea! Tuo mieleen piparin vaikkei olekaan piparin värinen)
Tilasin vain pakan näitä mutta sain kaksi pakkaa näitä ja kaksi pakkaa noita toisia
En olettanut O.P.I minejen olevan ihan näin minejä :)  
wonderous stars + all sparkly and gold
Visions of love + warm me up
The Impossible + Stay the Night
Kynnet
Halloween-kynnet (myöhässä)
liquid sandit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti